HÅG

HÅG er en del af Scandinavian Business Seating - Skandinaviens førende inden for design og fremstilling af kontorstole og siddeløsninger til private og offentlige kontormiljøer. HÅG brandet hører til en af de førende i Europa og sælges i stort set hele verden.

HÅG producerer ergonomiske kontorstole, hvor form og funktion forenes med flot design. Alle stole fra HÅG er produceret med stor hensyntagen til miljøet. Flere af HÅG kontorstolene er Svanemærkede.

HÅG CAPISCO er en helt unik kontorstol med sadelsæde. Ryggen er formet som et kors og giver god mulighed for bevægelighed. Stolen er designet, så man sidder lidt højere end på en almindelig kontorstol. Derfor anbefaler vi, at man har et hæve-/sænkebord eller et bord der kan indstilles højt. Når man først sidder på en Capsico kontorstol, så vil man opleve at stolen giver gode muligheder, for at man kan bevæge sig rundt på stolen og hele tiden ændre stilling.

H04 kontorstolen findes i model varianterne 4100, 4200, 4400. 4600 og 4650. Det er en mere almindelig kontorstol, med fokus på ergonomi, bevægelse og høj komfort. Stolene i serien har varierende størrelse ryg og sæde. Men fælles for alle er at de har fuldbetrukket ryg, justerbart sædevip, regulering af sædedybde, ryghøjde samt siddehøjde.

HÅG HOS MOVEMENT
Movement sælger HÅG kontorstole og leveres helt uden fragt omkostninger ved leveringer til adresser Danmark. Vi forhandler alle HÅG kontorstole også den populære  HÅG Capisco 8106.

Movement har altid en stor lagerbeholdning af HÅG kontorstole, dog som standard med sort betræk. Se de mange gode tilbud i vores webshop.


HÅG CAPISCO, MODEL 8106

HAG-kontorstole-Capisco

HÅG CONVENTIO WING
håg 2 halv side

HÅG KONTORSTOLEhåg 3 halv side

HÅG CAPISCO, MODEL 8105
håg 4 halv side

HÅG CONVENTIOhåg 5 halv side

HÅG H09håg 6 halv side

HÅG CONVENTION WING
håg 7 halv side

HÅG CONVENTIOhåg 8 halv side